אהבה היא דת בפני עצמה . מי שאוהב באמת אוהב את האדם ולא מה שמסביב זה מתחיל ונגמר בשתי לבבות וזה משותף לכולם לא מענייו אותי המה אלא המי תהיי מי שאת ותקבלי אותי על מי שאני .
מתגורר בעיר אחרת מהילדים אך אוהבם ומבקרם, תמונות בואצאפ. גבר איכותי בעל ערכים. נראה צעיר מגילי
ביתי,חם ומפנק, איש שיחה, רגיש ובעל לב טוב.
מכבד דיסקרטיות.
שומר שבת.
שמי מיקי בן 69 אני אלמן ומתגורר ב- כרמיאל. אני מחפש קשר למטרת חברות, שיחה, מע' יחסים. יש לי 3 ילדים, תחום העיסוק שלי הוא פנסיונר. המוצא שלי אשכנזי, השקפותי הפוליטיות נוטות לאין דעה. אני יהודי חילוני. ... [ עוד ]
אין את הדייט עד שיוצאים לשלושה דייטים לארוחת צהריים, זה כי לא מרגישים באדם בבטן, אפילו לא מבחינים בשני/ה עד שנאכל יחד.
אני ילד רביעי וגם הבן השלישי.
תחום עיסוק: רפואה אלטרנטיבית.
יש לי דובי ענק 2 מ ... [ עוד ]
גברים בגילאים : 18 עד: 80 מאיזור : כולם תמונות : בעלי תמונה בלבד
טיפ לשימוש נכון באתר...
פרופיל מאומת
אימות פרופיל מאפשר לגולשים באתר לדעת אילו פרופילים באתר אמיתיים. פרופיל מאומת מקבל הרבה יותר פניות מאחרים בגלל העובדה שגולשים מעדיפים לפנות אל פרופילים שזהותם מאומתת. כמובן שגם הפניות שלך לאחרים באתר, כאשר הפרפיל שלך מאומת, יזכו לתשומת לב ולהתייחסות רצינית יותר.